You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Shop Look

Work with us at Maria Nilsdotter

Maria Nilsdotter söker nu extrapersonal till sin flagshipbutik i Stockholm.

Som butikssäljare fungerar du som ansiktet utåt för Maria Nilsdotter och du ska kunna erbjuda en unik och bra kundupplevelse med utomordentlig kundservice. Vi tror att du har tidigare erfarenhet som säljare och du har försäljning och den ultimata kundupplevelsen som dina största drivkrafter.

En viktig egenskap är att kunna se vad som behöver göras och prioritera arbetsuppgifter varefter de dyker upp. Att vara lyhörd och att ge alla kunder samma uppmärksamhet och service är en självklarhet.

Du är;
– en person med hög arbetsmoral som har lätt att lära dig nya typer av arbetsuppgifter.
– en positiv och karismatisk person som gillar att träffa många olika typer av människor.
– har lätt för att arbeta i team, men också självständigt.
– är flexibel med arbetstider.
– är öppen för nya idéer och kan lätt anpassa dig till olika situationer och omständigheter.
– har en känsla för detaljer och är organiserad.
– ska kunna identifiera dig med och vara dedikerad till varumärket Maria Nilsdotter.

Jobbeskrivning

Förutom den dagliga servicen och säljarbetet ingår det även att öppna och stänga butiken, smyckesvård, inventeringar och kassaarbete.

Du ska vara delaktig i att se till att butiken är presentabel och städad samt att smyckena presenteras på ett önskvärt sätt. Du är en självklar del i teamet och hjälper gärna till där det behövs.

Eftersom att vi intervjuar sökande kontinuerligt ber vi dig så snart som möjligt lämna in ditt CV till butikschefen i butiken.

Want to stay in the loop about what we’re up to? Join our mailing list to receive news on everything Maria Nilsdotter, including new arrivals, product releases and exclusive offers.